Lodge serie

Lodge serie

Lodge serie

De Lodge serie biedt een strakke, modulaire luxe badkamer met een deels tegel dessin, ideaal voor woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers en bouwers die prefab oplossingen overwegen voor nieuwbouw- of renovatieprojecten. Dankzij zijn compacte formaat kan dit model moeiteloos in elke ruimte worden geïnstalleerd, ongeacht de vorm.

De Lodge S-pod wordt snel gemonteerd: in slechts 3 uur voor nieuwbouwprojecten en minder dan 6 uur voor renovatieprojecten. De badkamer kan in 9 delen worden gedemonteerd door een standaard 60 cm brede deur, wat de installatie flexibel maakt. Optioneel bieden wij maar liefst 57 verschillende kleuren voor de deur, zodat u de stijl kunt vinden die perfect past bij uw project.

De afmetingen van de Lodge serie zijn 217 cm in lengte en 155 cm in breedte. Optioneel kan deze serie ook worden uitgerust met een vergroot douchedeel van 80 cm x 113 cm en een vergroot voorstuk. Bovendien is de Lodge serie voorzien van een Geberit spoelmechanisme voor optimale functionaliteit. Optioneel kunnen de wandpanelen van het douchedeel ook worden voorzien van een tegelvoegeffect, wat zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling. Technische tekeningen en autocad zijn op verzoek beschikbaar.

De Lodge serie wordt geleverd inclusief:

  • Wastafel
  • Antislip douchevloer
  • Wand in kleur

Optioneel:

  • Handdoekradiator
  • Glazen douchedeur
  • Stopcontact

Overige douche accessoires in overleg.

Een strakke, modulaire luxe badkamer met deels tegel dessin. Compact: kan in elke ruimte, ongeacht de vorm, geïnstalleerd worden. Dit model heeft een ruim douchegedeelte van 80cm x 113cm. Deze S-pod monteren wij in 3 uur in uw nieuwbouw en in minder dan 6 uren in uw renovatieproject.

Impressies van de Lodge serie

Kenmerken

Factsheet ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.