OVER ONS

Doordat we in Nederland reeds vele duizenden badkamers geleverd, geplaatst èn aangesloten hebben kennen we als geen ander de (on)mogelijkheden van de verschillende bouwsystemen van geprefabriceerde badkamers. Daarom bieden we alleen de meest betrouwbare opbouwmogelijkheden aan waardoor we niet alleen in staat zijn een duurzaam advies te geven, maar ook welke techniek en welk model in úw situatie op korte èn lange termijn de meeste voordelen biedt en daardoor het best inpasbaar is.

Vanuit onze jarenlange ervaring met veeleisende bouw en renovatie projecten in de zorg, hospitality en sociale woningbouw wisten we meteen wat belangrijk was: De beste professionele producent met ijzersterke kwaliteitsgaranties vinden! 

Na een grondig marktonderzoek vonden we in het Franse Altor Industrie uit Clisson de stabiele, betrouwbare – reeds 40 jaar bestaande en ISO gecertificeerde – kwaliteitspartner die we zochten.  

Vanuit ons kantoor S-Pod Benelux BV te Zoeterwoude bieden wij u sinds 2010 exclusief de gebruiksklare en luxe badkamers van Altor Industrie aan. 

Altor Industrie (eigendom van het Zweedse Partgroup) produceert jaarlijks gemiddeld 8.000 stuks gebruiksklare douche- en/of toilet badkamers. In Europa zijn wij de top 3 speler, eenvoudigweg omdat we een uitstekende lange termijnrelatie met onze klanten hebben. 

Een team van 180 gedreven mensen staat elke dag voor u en ons klaar. 

Nodigt u ons uit voor een verdere kennismaking?