Concepten

Uw aanspreekpunt voor prefab badkamers en projectkeukens

S-Pod Benelux biedt een uitgebreid assortiment aan prefab badkameroplossingen. U heeft de keuze uit diverse badkamerconstructies die aan uw specifieke wensen voldoen.

Bent u op zoek naar een lichtgewicht type badkamer? Dan is onze polyester badkamerconstructie van Altor Industrie een uitstekende keuze. Wilt u de luxe uitstraling van een betegelde badkamer? Dan zijn onze betegelde badkameroplossingen van Greenbox, met een beton/staalconstructie, precies wat u zoekt. We hebben een breed scala aan kleurstellingen beschikbaar en u kunt variëren in de opstelling.

Als u advies nodig heeft over welke badkamer het beste past bij uw project, staan wij graag voor u klaar. Bij voorkeur worden we al in de voorbereidingsfase (VO-fase) aangehaakt om te bepalen welk type badkamer het meest geschikt is voor uw project. De badkamers van Altor Industrie zijn bijvoorbeeld demontabel en ideaal voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Al onze badkamers voldoen aan de eisen van het nieuwbouwbesluit en worden geproduceerd volgens de geldende kwaliteitsnormen (ISO-9001).

Bovendien kunt u de badkamers combineren met onze projectkeukens. Ook hier zijn veel opties mogelijk.

U bent van harte welkom in onze showroom, waar we u graag de verschillende opties laten zien. Neem snel contact met ons op!

BadkameroplossingenKeukenoplossingen

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.