Het team

Ontmoet het team van S-Pod Benelux

Maak kennis met het team van S-Pod Benelux, een dynamisch en ervaren team dat zich inzet voor hoogwaardige prefab badkamers en keukenoplossingen. Leer meer over de mensen achter de innovatieve producten en ontdek hoe zij u kunnen helpen bij uw projecten.

Maak een afspraak met S-Pod

Ons team

Harrie van Leeuwen
Oprichter & directeur

Als oprichter en directeur van S-Pod Benelux leidt Harrie het bedrijf met passie en expertise.

Joyce van der Haven BBA
Financial Administrator

Joyce vervult de rol van Financial Administrator. Ze is verantwoordelijk voor alle financiële aspecten binnen de organisatie en staat klaar om al uw financiële vragen te beantwoorden.

Tom Westendorp
Traffic Manager

Tom is onze Traffic Manager. Hij is de spil in het organiseren en coördineren van projecten. U kunt bij Tom terecht voor planningen en voortgangsrapportages, en hij fungeert als de schakel tussen u en andere leveranciers.

René Geneugelijk
Technical Support Manager

René is onze Technical Support Manager. Hij houdt toezicht op de technische aspecten van het bedrijf en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op locatie nauwkeurig worden uitgevoerd.

Joost van Leeuwen
Service Medewerker

Joost is onze Service Medewerker en fungeert als het centrale aanspreekpunt voor al uw serviceverzoeken. Hij lost problemen snel en efficiënt op.

Rick van Leeuwen
Junior Business Administrator

Rick is onze Junior Business Administrator en verzorgt de administratieve taken binnen de organisatie. U zult hem vaak aan de telefoon krijgen en hij is tevens het primaire aanspreekpunt voor factureringszaken.

Ontmoet ons salesteam

Heeft u vragen over onze prefab badkamer- en keukenoplossingen? Wilt u onze showroom bezoeken voor meer informatie? Onze Sales Managers Robert, Peter en Wilco helpen u graag verder. Zij kunnen u adviseren over welke badkamer het meest geschikt is voor uw project.

Robert Leenderts
Sales Manager

Met ruim 25 jaar ervaring in de installatiebranche fungeert Robert als de brug tussen techniek en commercie. Hij biedt deskundig advies over de meest geschikte badkamer- en/of keukenoplossingen voor uw project.

Peter Nijsse
Sales Manager

Peter heeft zijn expertise opgebouwd in interieur- en projectinrichting. Met zijn uitgebreide ervaring kan Peter uitstekend adviseren over welke badkamer het beste aansluit bij uw project.

Wilco Fennema
Sales Manager

Wilco is een actieve speler op de badkamermarkt en beschikt over uitgebreide kennis van de renovatiemarkt. Hij heeft bewezen succesvol te zijn in het toepassen van badkamerconcepten in renovatieprojecten en conceptuele nieuwbouw.

Aarzel niet om contact met hen op te nemen voor deskundig advies en begeleiding bij uw project.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.