S-Pod Benelux

Uw partner voor prefab badkamer- en keukenoplossingen

S-Pod Benelux is in 2008 ontstaan, voortgekomen uit de doorontwikkeling van de Spacebox. Harrie van Leeuwen is de oprichter van S-Pod Benelux en zag een mogelijkheid in de markt voor prefab badkameroplossingen op basis van polyester en kwam in zijn zoektocht uit bij de Franse partner Altor Industrie.

Als exclusieve distributeur voor Nederland en België biedt S-Pod Benelux sindsdien hoogwaardige prefab oplossingen voor badkamers. Met Green Box als partner levert S-Pod Benelux inmiddels ook geheel betegelde prefab badkamers met betonnen vloeren en stalen cassettewanden.

S-Pod Benelux biedt voor elk project een geschikte oplossing, variërend van sociale woningbouw tot asielzoekerscentra, studentenhuisvesting en hotels. Inmiddels heeft S-Pod Benelux haar portfolio uitgebreid met projectkeukens, waarmee het voldoet aan de groeiende vraag naar een complete oplossing voor de ‘natte hoek’; een combinatie van een prefab badkamer met keukenopstelling waarbij het leidingwerk via één centraal punt samenkomt.

Missie van S-Pod Benelux

Onze missie is om dagelijks de beste prefab badkameroplossingen te bieden voor diverse woningtypes. We streven ernaar om onze klanten, aannemers, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars, volledig te ontzorgen. Dit betekent dat wij het volledige proces, inclusief tekenwerk, werkvoorbereiding, levering op de bouwplaats en tot slot het plaatsen en aansluiten voor onze rekening nemen.

Maak een afspraak met S-Pod

Waarom kiezen voor S-Pod Benelux?

Met een uitgebreid trackrecord hebben we onze expertise bewezen door duizenden badkamers te leveren aan diverse sectoren, waaronder zorginstellingen, hospitality, studentenhuisvesting en sociale woningbouw. Onze ervaring stelt ons in staat om met u mee te denken en alleen de meest betrouwbare en hoogkwalitatieve oplossingen aan te bieden. Als uw partner in prefab badkamers kennen we als geen ander de mogelijkheden van verschillende bouwsystemen, waardoor we exact weten welke techniek en welk model het best inpasbaar is voor uw project. Bovendien bieden we u één aanspreekpunt gedurende het gehele traject.

Bekijk onze projecten

Bezoek onze schowroom voor een kennismaking

Wilt u meer informatie over onze oplossingen en concepten? In onze showroom in Zoeterwoude kunt u diverse prefab badkameroplossingen en opstellingen bekijken en vertellen we u graag meer over onze diensten. Neem contact met ons op en we plannen graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking in.

Maak een afspraak met S-Pod

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.