Badkamers

Ontdek de diverse prefab badkameroplossingen van S-Pod Benelux voor uw project!

Wij bieden verschillende constructies aan waaronder onze polyester badkamers met Altor Industrie wandbekleding tot luxe betegelde badkamers met een beton/staalconstructie van Greenbox. Met een scala aan kleurstellingen en flexibele opstellingen, bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Behoefte aan advies over welke badkamer het beste bij uw project past? Ons team staat klaar om u te adviseren. Bij voorkeur worden we al in de voorbereidingsfase (VO-fase) betrokken, zodat we samen kunnen bepalen welk type badkamer het meest geschikt is voor uw project.

Onze badkamers van Altor Industrie zijn bijvoorbeeld demontabel en ideaal voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Ze voldoen aan het nieuwbouwbesluit en worden geproduceerd volgens de geldende kwaliteitsnormen (ISO-9001). Ook bieden we de mogelijkheid om de badkamers te combineren met onze projectkeukens.

Wilt u de verschillende opties zelf bekijken? Kom dan langs in onze showroom, waar ons team u graag rondleidt en de mogelijkheden met u bespreekt. Maak gauw een afspraak!

Badkameroplossingen

Veel keuze en uitermate geschikt voor het Bouwbesluit Nieuwbouw

S-Pod Benelux biedt diverse badkameroplossingen die volledig voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit Nieuwbouw, waardoor onze prefab oplossingen uniek zijn in de markt.

Onze Greenbox betegelde badkamers worden standaard op maat gemaakt vanaf 30 stuks en voldoen daarmee altijd aan de vereisten van het Bouwbesluit Nieuwbouw.

Binnen onze Altor Industrie lijn bieden we eveneens meerdere prefab badkamers aan die volledig voldoen aan deze regelgeving, wat u verzekert van kwaliteit en wettelijke naleving.

Onze badkamers

Ontdek de voordelen van de prefab badkameroplossing van S-Pod Benelux

  • Lage instap van slechts 20 mm dankzij onze polyester constructie die voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit voor nieuwbouw.
  • Geschikt voor zowel renovatie als herbestemming dankzij de mogelijkheid tot modulaire plaatsing.
  • Vereenvoudigd schoonmaak- en onderhoudsproces omdat we geen cementachtige voegen of siliconenkit gebruiken.
  • Het douchedeel is waterdicht, met standaard 10 jaar garantie op waterdichtheid.
  • Onze badkamers zijn circulair vanwege hun demonteerbaarheid / losmaakbaarheid. We hebben een beschikbare Life Cycle Analyse hiervoor opgesteld. Wil je deze ontvangen of meer informatie over onze prefab badkameroplossingen? Neem dan contact met ons op.
Contact met S-Pod

Bekijk onze prefab badkamers

Ook voor uw situatie hebben we een passende oplossing!

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.