Oplossingen

Optimaliseer uw bouwprojecten met S-Pod's hoogwaardige prefab badkamers

Ontdek hoe onze innovatieve prefab badkamers uw project kunnen versterken en vereenvoudigen. Ideaal voor woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, architecten en bouwers die streven naar efficiëntie en kwaliteit in hun bouwprocessen. Onze badkamers worden met zorg vervaardigd in een gecontroleerde fabrieksomgeving, wat resulteert in consistente kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bespaar tijd en kosten met snelle installaties en minimaliseer verstoringen op de bouwplaats. Ontdek de voordelen van onze duurzame prefab badkamers en breng uw project naar een hoger niveau. Bezoek onze showroom in Zoeterwoude voor persoonlijk advies en bekijk onze diverse projecten voor inspiratie en mogelijkheden.

Voor wie?

S-Pod Benelux: Prefab badkameroplossingen en keukens voor elk project

S-Pod Benelux levert badkamers en keukens voor verschillende typen projecten en woningen, waaronder:

Ontdek onze innovatieve modulaire oplossingen

Bekijk onze concepten

De voordelen van prefab badkamers op een rijtje

  • Onze badkamers zijn gebaseerd op slimme ontwerpen en vervaardigd met materialen van topkwaliteit, wat een duurzame oplossing garandeert. Potentiële kwaliteitsissues worden tot een minimum beperkt doordat ze al in de fabriek worden geïdentificeerd en opgelost.
  • De prefab badkamers van S-Pod Benelux zijn licht van gewicht en hebben een lage instap, wat volledig voldoet aan de eisen gesteld in het Bouwbesluit Nieuwbouw.
  • Communicatie met één partij gedurende het hele project. Onze units zijn Plug & Play, wat betekent minder werklieden op de bouwplaats, snelle plaatsing en aansluiting en fors minder naloop op snagstreams.
  • De unieke montage van onze prefab badkamers zorgt ervoor dat wij standaard 10 jaar garantie bieden op 100% waterdichtheid van de constructie.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.