Onderhoud en schoonmaak

Schoonmaak- en onderhoudsinstructies voor S-Pod gebruiksklare badkamers

Onze S-Pod badkamers staan bekend om hun minimaal onderhoud en eenvoudige reiniging. Op deze pagina delen we graag de juiste richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw badkamer er altijd piekfijn uitziet.

Bij het schoonmaken van de badkamer kunt u normale sanitair reinigers gebruiken. Vermijd echter het gebruik van vaste producten (tabletten) in het waterreservoir en gebruik nooit ammoniak houdende middelen om de binnenkant van de klep schoon te maken. In het geval van afvoerverstopping raden we het gebruik van zuurhoudende producten af, omdat deze PVC buizen kunnen beschadigen. Gebruik ook geen chloorhoudende producten om de verbindingsstukken van de wastafel schoon te maken. We raden ook af om reinigingsmiddelen op basis van schuurmiddelen zoals schuurpoeder of schuurdoekjes te gebruiken, omdat deze krassen kunnen veroorzaken.

Om ervoor te zorgen dat de deur soepel sluit en piepen voorkomen wordt, adviseren we om regelmatig de scharnieren van de deur in te vetten. Reinig de deur en het kozijn met water, zeep en een zachte spons. Als u andere reinigingsmiddelen wilt gebruiken, neem dan contact met ons op voor advies.

Voor specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via service@s-pod.nl.

Meer service

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.