Altor Industrie

Over de S-Pod badkamers van de Altor Industrie lijn

S-Pod Benelux heeft gekozen voor een exclusieve samenwerking met Altor Industrie, een badkamerspecialist voor woningbouwprojecten ontworpen om alle functies van een traditionele badkamer perfect te combineren met de technische installatievereisten tijdens de bouwfase.

Met de Altor Industrie lijn levert S-Pod geprefabriceerde “alles-in-één” badkamerunits die geschikt zijn voor diverse toepassingen, zoals hotels, ziekenhuizen, verpleeghuizen, studentenhuisvesting, sociale woningbouw en particuliere gebouwen.

Onze concepten

De voordelen op een rij

Tegel effect en waterdichtheid

Deze badkamers hebben een tegel effect, zijn volledig waterdicht en hebben een hoger weerstandsniveau dan traditionele badkamers. Deze innovatieve technologie, die overeenkomt met traditionele badkamertegels, is echter veel gemakkelijker te installeren.

Snelle installatie

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, deze industriële badkamerpods zorgen voor een snelle en efficiënte installatie en aansluiting. Dankzij het modulaire ontwerp kunnen deze badkamerpods in minder dan één dag door ons eigen personeel worden geïnstalleerd, aangesloten en operationeel worden opgeleverd.

Reiniging en onderhoud

Het innovatieve ontwerp en de gebruikte materialen garanderen de hoogste niveaus van hygiëne. De badkamers zijn ontworpen om schoonmaken te vereenvoudigen, er zijn geen voegen die snel vervuilen. Daarmee is het reinigen eenvoudig en het onderhoud minimaal. Structurele elementen zijn vervaardigd van polyester en er is een luik voorzien om toegang te bieden tot aansluitingen, sifons en kranen.

Normen en voorschriften

Het badkamerontwerp evolueert in lijn met wijzigingen in de toepasselijke normen en voorschriften van elk land. De Altor Industrie badkamers voldoen aan diverse normen, waaronder F2-hars, hygiënische en gemakkelijk te reinigen gelcoat, antislipvloer, geluidsnormen, elektrische normen, toegankelijkheid en voorzieningen voor personen met verminderde mobiliteit.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.