Greenbox

Over de S-Pod badkamers van de Greenbox lijn

Greenbox, opgericht in 2014, is een Deense fabrikant van badkameroplossingen die voortdurend inspeelt op de nieuwste trends en innovaties. Het bedrijf is ontstaan uit de noodzaak om te voorzien in badkamers met een lage inbouwhoogte en een laag gewicht. Met een volledig gedigitaliseerde aanpak staat er bij Greenbox een team van 150 medewerkers voor u klaar, dat ongeveer 16 badkamers per dag produceert. S-Pod Benelux heeft met Greenbox een exclusieve samenwerking voor de Nederlandse markt.

Onze concepten

Duurzame hoogwaardige badkamers

De Greenbox-lijn biedt een uitstekende mogelijkheid voor woningbouwcorporaties, ontwikkelaars, bouwers en aannemers om in te spelen op de vereisten van het Bouwbesluit Nieuwbouw. De badkamers worden geleverd als geheel betegelde eenheden, met een betonnen vloer en een metalen cassette wandsysteem. De binnenkant van de cassette is afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals Cempanel houtvezel cementplaten en een Schönox vloeistofdicht membraan, met echte tegels voor een duurzame en esthetische afwerking.

De buitenzijde van de badkamers kan vooraf in de fabriek worden afgewerkt met een metal stud wandsysteem, waardoor de installatie op locatie snel en efficiënt verloopt. Bovendien biedt het Greenbox-concept flexibiliteit doordat de badkamers geheel naar eigen inzicht kunnen worden geconfigureerd, waardoor ze perfect passen bij de specifieke behoeften van elk project. Deze oplossing is beschikbaar vanaf een minimum afname van 30 stuks, waardoor het ideaal is voor grootschalige nieuwbouwprojecten.

Maak een afspraak met S-Pod

Impressies

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.