Keukens

De projectkeukens van S-Pod Benelux

In aanvulling op onze prefab badkamers, biedt S-Pod Benelux ook complete keukenopstellingen aan. Ons assortiment projectkeukens is het resultaat van een nauwe samenwerking met onze keukenpartner, Artego Küchen uit Duitsland.

In samenwerking met hen hebben we keukencombinaties ontwikkeld die perfect aansluiten op zowel de kwalitatieve als de budgettaire behoeften van uw gebruikers.

Onze keukens

Ruime keuze

S-Pod heeft een 201cm, een 241cm en een 261cm brede keukencombinatie gerealiseerd die met minimale kosten niet alleen optimaal voldoet aan het puntensysteem van het WWS, maar ook aan de hoge kwaliteitseisen van vandaag. Bovendien bieden we een ruime kleur- en afwerkkeuze aan fronten, beslag en werkbladen, zodat de keuken perfect past bij uw project.

Het is belangrijk op te merken dat onze projectkeukens alleen worden geleverd in combinatie met onze hoogwaardige prefab badkamers. Wij nemen al uw tekenwerk, levering en installatie uit handen, zodat u zich kunt richten op andere aspecten van uw project.

Speciaal voor de natte hoek

Onze projectkeukens zijn ideaal voor de natte hoek in woningen en appartementen. De integratie van de keuken aan de badkamer zorgt ervoor dat het leidingwerk vanuit de fabriek al volledig is geïntegreerd, waardoor slechts één aan- en afsluitpunt nodig is voor beide elementen. Deze naadloze integratie zorgt voor een efficiënte en kostenbesparende oplossing voor uw project waarbij ook het aspect demarcatie van tevoren duidelijk is.

Uniek transportsysteem

We hebben een eigen uniek transportsysteem ontwikkeld waardoor tijdens de afbouwfase de nog niet gemonteerde keukens op karren staan. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit tijdens het inhuizen en de werkzaamheden, bijvoorbeeld aan wanden. Als een kar in de weg staat, is het eenvoudig om deze te verplaatsen door er gewoon een zetje aan te geven. Als de keukens nog niet gemonteerd zijn, staan ze veilig op karren.

Contact met S-Pod

1 aanspreekpunt gedurende het gehele project

Een van de voordelen van samenwerken met S-Pod Benelux is dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor zowel de badkamers als de keukens. Dit zorgt voor een soepele communicatie en coördinatie gedurende het hele proces. We staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt.

Waarom kiezen voor de projectkeukens van S-Pod Benelux?

  • Onze oplossing zorgt voor een heldere scheiding tussen de natte ruimtes, waardoor efficiëntie en gebruiksgemak worden bevorderd.
  • U heeft gedurende het gehele proces één vast aanspreekpunt, wat zorgt voor heldere communicatie en een soepele afhandeling van eventuele serviceverzoeken na oplevering.
  • Onze oplossing biedt een concurrerende prijsstelling, waardoor u kunt profiteren van een goede prijs-kwaliteitverhouding en mogelijk zelfs kostenbesparingen kunt realiseren.
  • Door al in een vroeg stadium duidelijkheid te hebben over de invulling van de natte hoek, bieden we meer flexibiliteit gedurende het bouwproces. Dit stelt u in staat om gemakkelijker in te spelen op veranderende inzichten of behoeften.
  • Onze oplossing zorgt voor een betere afstemming van planningen tussen verschillende betrokken partijen, waardoor het bouwproces efficiënter verloopt en vertragingen worden geminimaliseerd.
  • Dankzij ons eigen transportsysteem kunnen we een soepele en efficiënte levering garanderen vanuit dezelfde opslagfaciliteit als onze badkamers, wat bijdraagt aan een vlotte en georganiseerde logistiek.
  • Ons ervaren bouwteam is al vertrouwd met het bouwterrein en heeft een goede werkrelatie met de medewerkers van uw bouwbedrijf, wat zorgt voor een soepele samenwerking en een efficiënte uitvoering van het project.
Contact met S-Pod

Bekijk onze prefab keukens

Ook voor uw situatie hebben we een passende oplossing!

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.