Wilco Fennema, nieuwe salesmanager bij S-Pod Benelux

Wilco Fennema, de nieuwe aanwinst als salesmanager bij S-Pod Benelux, brengt een frisse kijk op prefab bouwen met zich mee. Met zijn ervaring als consultant vanuit Renomentor is hij vastbesloten om waarde toe te voegen voor woningcorporaties, bouwers en projectontwikkelaars.

Welke kennis breng je mee naar S-Pod Benelux?

Wilco heeft een achtergrond als productmanager voor een standaard badkamerconcept (kant-en-klare bouwpakketten). Hier heeft Wilco geleerd dat het optimaliseren van processen cruciaal is voor succes. Voor de klant die efficiënter wil bouwen en voor de medewerkers die sneller repeterende taken kunnen uitvoeren. Zijn filosofie is om herhalende taken slimmer en efficiënter aan te pakken door medewerkers zelf verantwoordelijk te maken voor het proces. Waarom? Omdat juist deze medewerkers de kennis en kunde hebben om het proces te optimaliseren.

Wat kenmerkt jou als salesmanager?

Als salesmanager streeft Wilco naar langdurige relaties met klanten. Hij vermijdt het stereotype van de gladde verkoper en richt zich in plaats daarvan op het bieden van luisterend oor en het bieden van waardevol advies voor elk project. Zijn focus ligt op het gezamenlijk behalen van voordelen en het vinden van oplossingen die zorgen voor een win-win situatie voor alle partijen. Of het nu gaat om het ontzorgen van klanten of het optimaliseren van de total cost of ownership, Wilco staat klaar om te helpen.

Wilco: “Mijn benadering staat haaks op gladde verkooppraatjes; ik bied een luisterend oor om jou op inhoud te adviseren in jouw project.”

Wat is de eerste indruk na één week bij S-Pod Benelux?

Wilco beschrijft zijn eerste week als een verrijkende leuke ervaring. Hij voelde zich direct op zijn gemak binnen het team, waar spontaniteit en onderlinge steun de norm zijn. Een warm bad zoals Wilco het noemt.

Wilco benadrukt: “Ondanks de drukte neemt iedereen de tijd voor elkaar.”

Wat zijn jouw plannen voor de komende tijd?

In de komende periode zal Wilco zich voornamelijk verdiepen in en zich vertrouwd maken met het portfolio van S-Pod Benelux. CEO Harrie van Leeuwen heeft een uitgebreid onboarding-programma opgesteld, waarbij Wilco verschillende projecten zal bezoeken en mee zal lopen bij bestaande nog te realiseren projecten. Daarnaast staat er ook een bezoek aan de fabriek van Altor Industrie gepland.


Terug naar het overzicht

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.