Bestaande bouw

Bestaande bouw

Iedereen wil graag comfortabel en duurzaam wonen. Woningcorporaties, aannemers, installateurs, projectontwikkelaars en energieadviseurs streven ernaar om zowel de wensen van de gebruikers als hun eigen duurzame ambities te realiseren.

Prefab onderdelen worden steeds vaker gebruikt bij renovatieprojecten, zoals de renovatie van verouderde flatgebouwen. Aangezien de gevel vaak wordt vervangen tijdens dergelijke renovaties, is dit een ideale gelegenheid om een prefab badkameroplossing te plaatsen, eventueel in combinatie met een projectkeuken die aan de badkamer is gekoppeld. Hierdoor wordt direct een efficiënte oplossing gecreëerd voor de natte hoek, waarbij bewoners beschikken over zowel een hoogwaardige keuken als badkamer.

S-Pod Benelux biedt een divers assortiment prefab badkameroplossingen, variërend van volledig betegelde badkamers tot badkamers met onderhoudsvrije polyester wandbekleding. Naast onze badkamers, bieden we ook een uitgebreide selectie luxe projectkeukens. Tijdens het gehele project fungeert S-Pod Benelux als uw enige aanspreekpunt. Wij verzorgen al het tekenwerk en logistiek, zodat u zich kunt concentreren op het algehele bouwproces.

Bekijk onze projecten

Voorbeelden van onze projecten waarin prefab badkamers worden toegepast, zijn onder meer sociale woningbouwprojecten, studentenhuisvesting, zorginstellingen en appartementencomplexen. In al onze projecten bieden prefab badkamers een snelle, efficiënte en hoogwaardige oplossing voor het leveren van sanitaire voorzieningen, waardoor u kunt voldoen aan de toenemende vraag naar betaalbare en duurzame woningen.

Wilt u meer weten over onze prefab badkamers?

Benieuwd of een van onze prefab badkamers geschikt is voor jouw project? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!