Hybride serie

Hybride serie

Hybride serie

De Hybride serie van S-Pod Benelux biedt een badkamer waarbij de deuren en indeling flexibel zijn. Het toiletdeel kan apart gescheiden worden met een geheel gesloten wandpaneel, voorzien van een eigen entree die op twee zijdes geplaatst kan worden. Flexibiliteit kenmerkt deze prefab badkameroplossing. De Hybride serie is daarom ideaal voor projecten waar voorzieningen gedeeld moeten worden met meerdere bewoners.

De strakke, modulaire luxe badkamer met deels tegel dessin is compact en veelzijdig, en kan in elke ruimte, ongeacht de vorm, worden geïnstalleerd. Het toilet heeft een aparte ruimte. Dit model beschikt over een ruim douchedeel van 120x86cm. De S-pod wordt snel gemonteerd: slechts 3 uur voor nieuwbouwprojecten en minder dan 6 uur voor renovatieprojecten. Dankzij de mogelijkheid om de badkamer in 10 delen te demonteren, kan deze eenvoudig door een standaard 60 cm brede deur worden vervoerd en geplaatst.

Optioneel bieden wij maar liefst 57 verschillende kleuren voor de deur, zodat u de stijl kunt vinden die perfect past bij uw project. Met afmetingen van 335 cm lengte en 142 cm breedte, en beschikbaar in 4 verschillende uitvoeringen, biedt de Hybride serie een veelzijdige en aanpasbare oplossing voor diverse projecten. Technische tekeningen en AutoCAD-bestanden zijn op verzoek beschikbaar, waardoor u alles nauwkeurig kunt plannen en integreren in uw project.

De Hybride serie wordt geleverd inclusief:

  • Wastafel
  • Antislip douchevloer
  • Wand in kleur

Optioneel:

  • Handdoekradiator
  • Glazen douchewand
  • Stopcontact

Overige douche accessoires in overleg.

Een strakke, modulaire luxe badkamer met deels tegel dessin. Compact: kan in elke ruimte, ongeacht de vorm, geïnstalleerd worden. Toilet heeft een gescheiden ruimte. Dit model heeft een ruim douchedeel van 120x90cm.

Impressies van de Hybride serie

Kenmerken

Factsheet ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.