Kaury serie

Kaury serie

Kaury serie

Ontdek onze strakke, modulaire luxe badkamer, ideaal voor woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers en bouwers die prefab oplossingen overwegen voor hun nieuwbouw- of renovatieprojecten. Deze badkamer is ontworpen met compactheid in gedachten en kan moeiteloos in elke ruimte worden geïnstalleerd, ongeacht de vorm. Het tegel dessin met contrasterende voeg voegt een stijlvolle uitstraling toe aan het geheel.

Dit model is speciaal ontwikkeld voor mindervaliden, waardoor het een inclusieve oplossing biedt voor diverse projecten. Onze S-pod wordt snel gemonteerd: slechts 3 uur voor nieuwbouwprojecten en minder dan 6 uur voor renovatieprojecten. Bovendien kan de badkamer in 9 delen worden gedemonteerd, waardoor deze gemakkelijk door een standaard 60 cm brede deur kan worden vervoerd en geplaatst.

Belangrijke kenmerken van deze badkamer zijn onder andere:

  • Afmetingen: lengte 260 cm, breedte 184 cm, waardoor het geschikt is voor diverse ruimtes.
  • Technische tekeningen en AutoCAD-bestanden zijn op verzoek beschikbaar, waardoor u verzekerd bent van een nauwkeurige integratie in uw project.
  • Optioneel zijn er 57 verschillende kleuren voor de deur beschikbaar, zodat u de stijl kunt vinden die bij uw project past.

Met deze prefab badkamer kiest u voor een efficiënte, hoogwaardige en inclusieve oplossing die perfect past bij uw nieuwbouw- of renovatieplannen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken in onze showroom.

De Kaury serie wordt geleverd inclusief:

  • Wastafel
  • Antislip douchevloer
  • Wand in kleur

Optioneel:

  • Handdoekradiator
  • Glazen douchewand
  • Stopcontact

Overige douche accessoires in overleg.

Een strakke, modulaire luxe badkamer. Compact: kan in elke ruimte, ongeacht de vorm, geïnstalleerd worden. Dit model is geschikt voor mindervaliden. Deze S-pod monteren wij in 3 uur in uw nieuwbouw en in minder dan 6 uren in uw renovatieproject

Impressies van de Kaury serie

Kenmerken

Factsheet ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.