Orphys serie

Orphys serie

Orphys serie

Ontdek onze Orphys serie: een strakke, modulaire luxe badkamer die perfect is voor woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers en bouwers die prefab oplossingen overwegen voor hun nieuwbouw- of renovatieprojecten. Deze badkamer is ontworpen met compactheid in gedachten en kan moeiteloos in elke ruimte worden geïnstalleerd, ongeacht de vorm. Bovendien is dit model geschikt voor mindervaliden, wat bijdraagt aan inclusiviteit in uw project.

Onze S-pod wordt snel gemonteerd: slechts 3 uur voor nieuwbouwprojecten en minder dan 6 uur voor renovatieprojecten. Dankzij de mogelijkheid om de badkamer in 9 delen te demonteren, kan deze eenvoudig door een standaard 60 cm brede deur worden vervoerd en geplaatst. Optioneel bieden wij maar liefst 57 verschillende kleuren voor de deur, zodat u de stijl kunt vinden die perfect past bij uw project.

Belangrijke kenmerken van de Orphys serie zijn onder andere:

  • Afmetingen: lengte 260 cm, breedte 183 cm, waardoor het geschikt is voor diverse ruimtes.
  • Technische tekeningen en AutoCAD-bestanden zijn op verzoek beschikbaar, waardoor u verzekerd bent van een nauwkeurige integratie in uw project.

Met onze prefab badkamer uit de Orphys serie kiest u voor een efficiënte, hoogwaardige en inclusieve oplossing die voldoet aan de behoeften van uw nieuwbouw- of renovatieplannen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken in onze showroom.

De Orphys serie wordt geleverd inclusief:

  • Wastafel
  • Antislip douchevloer
  • Wand in kleur

Optioneel:

  • Handdoekradiator
  • Glazen douchedeur
  • Stopcontact

Overige douche accessoires in overleg.

Een strakke, modulaire luxe badkamer. Compact: kan in elke ruimte, ongeacht de vorm, geïnstalleerd worden. Deels voorzien van tegel dessin met contrasterende voeg. Dit model is geschikt voor mindervaliden. Deze S-pod monteren wij in 3 uur in uw nieuwbouw en in minder dan 6 uren in uw renovatieproject.

Impressies van de Orphys serie

Kenmerken

Factsheet ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.