Duurzaam

Bouwen aan een groene wereld

Als het aan onze overheid ligt, is de Nederlandse economie in 2050 geheel circulair. Dan moeten alle in de bouw gebruikte materialen na ontmanteling van een gebouw herbruikbaar of hernieuwbaar zijn.

Wij zijn van mening dat we de huidige cultuur in de bouw kunnen veranderen! Hoe? Door de handen in een te slaan met partijen die dezelfde duurzame visie hebben. Onze ruime ervaring en expertise maakt het mogelijk om snel en efficiënt hoogwaardige projecten te ontwikkelen met circulariteit als belangrijk uitgangspunt.

Wilt u circulair bouwen en duurzaam investeren concreet maken?
S-POD ondersteunt u graag!

Maak een afspraak met S-Pod

Duurzaamheid binnen handbereik

Het bouwen van een gemiddelde badkamer wordt door wel zes disciplines
uitgevoerd. Een S-POD badkamer daarentegen is volledig gebruiksklaar en hoeft
alleen nog maar te worden aangesloten. Met onze modulaire en herbruikbare
systemen dragen wij ons steentje bij aan het verkleinen van onze ecologische
voetafdruk. Kennis van de milieu-impact van de materialen en technieken gebruikt in onze systemen zijn daarbij van groot belang. Wij hebben een levenscyclusanalyse van enkele van onze producten op laten maken waarmee wij bij interne en externe discussie, inzichten kunnen delen over de duurzaamheid en circulariteit van onze producten.

Wij zoeken een unieke samenwerking tussen projectontwikkelaar, architect en
bouwer. leder met een eigen expertise, waarbij wij één gezamenlijk doel nastreven: bouwen aan een betere, groene wereld. En daar ligt meteen het voordeel voor de particuliere en zakelijke klant. Duurzaam wonen en werken komt binnen handbereik voor een breed publiek!

Maak een afspraak met S-Pod

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Meer weten over S-Pod en de prefab badkamers & keukens? Aarzel niet en neem contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op met S-Pod