Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer gelden de eisen van het Bouwbesluit Nieuwbouw?

De eisen van het Bouwbesluit Nieuwbouw zijn van toepassing wanneer in Nederland een omgevingsvergunning wordt afgegeven voor permanente bouw. Bij tijdelijke bouw, waarbij vergunningen vaak voor 10 jaar worden verleend met een mogelijkheid tot uitloop naar 15 jaar, gelden daarentegen de eisen van bestaande bouw zodra het woord “tijdelijk” wordt gebruikt. Dit geldt ook voor situaties waarbij een kantoor volledig wordt gestript en omgebouwd tot woningen. In het geval van bestaande bouw zijn de eisen van het Bouwbesluit Nieuwbouw niet van toepassing. Voor BelgiĆ« en andere omringende landen gelden de eisen van het Bouwbesluit Nieuwbouw niet.

Hoeveel kost een prefab badkamer van S-pod?

Dat hangt sterk af van het type, de aantallen en aanvullende wensen zoals bijvoorbeeld een glazen douchedeur. Indicatief zal dit liggen tussen de 4000 en 6500 euro per badkamer.

Hoeveel kost een project keuken van S-pod?

Dat hangt af van aantallen en uitvoering van gekozen apparatuur etc. etc. een opstelling van 240cm lengte voorzien van basis apparatuur als oven, koelkast, 2 pits inductie kookplaat en afzuigkap begint al vanaf Euro 2700. Geplaatst en aangesloten.

Hoe lang gaat een S-pod badkamer mee?

Bij normaal gebruik zeker 30 jaar

Hoeveel garantie krijg ik op een S-pod badkamer?

Standaard 10 jaar garantie op de waterdichtheid van de constructie. Voor garanties van kranen etc. gelden de garanties van desbetreffende toeleverancier.

Hoeveel garantie krijg ik op een S-pod projectkeuken?

Standaard 5 jaar garantie op de gehele keuken. Het is in specifieke gevallen mogelijk de garantie verder te verlengen. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

Hoe maak ik de S-pod badkamer schoon?

Onze badkamers hebben geen cementachtige voegen en er is geen siliconenkit toegepast om de naden van de vloer of wand mee dicht te maken. Dus dat scheelt je per keer dat je onze badkamer flink schoon wilt maken sowieso al 25% aan schoonmaaktijd!

Gebruik gewone sanitair reiniger (lagere PH) voor reinigen van kalk. Gebruik een wat hogere PH reiniger voor reinigen van gele waas, veroorzaakt door vet en zeepresten.

Heb je een meegeleverd douchegordijn? Dat is mooi want deze kun je losritsen van de wand en vervolgens gewoon in de wasmachine bij 30 graden stoppen!

Ik heb een service verzoek over mijn S-pod badkamer of projectkeuken

Vul dan het service formulier in, dan gaan we er zo snel als mogelijk mee aan de slag!

De gevelopening is gesloten. Hoe krijg ik de S-pod badkamer nu naar binnen?

Geen zorgen! Onze S-pod badkamers kunnen ook in delen naar binnen. Neem contact met ons op voor verdere toelichting van deze unieke werkwijze!

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.