Circulair en duurzaam bouwen

Als het aan onze overheid ligt, is de Nederlandse economie in 2050 geheel circulair. Dan moeten alle in de bouw gebruikte materialen na ontmanteling van een gebouw herbruikbaar of hernieuwbaar zijn.

Duurzaamheid binnen handbereik met prefab badkamers

Het bouwen van een gemiddelde badkamer wordt door wel zes disciplines uitgevoerd. Een S-Pod badkamer daarentegen is volledig gebruiksklaar en hoeft
alleen nog maar te worden aangesloten. Met onze modulaire en herbruikbare systemen dragen wij ons steentje bij aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Kennis van de milieu-impact van de materialen en technieken gebruikt in onze systemen zijn daarbij van groot belang. Wij hebben een levenscyclusanalyse van enkele van onze producten op laten maken waarmee wij bij interne en externe discussie, inzichten kunnen delen over de duurzaamheid en circulariteit van onze producten.

Wij zijn van mening dat we de huidige cultuur in de bouw kunnen veranderen! Hoe? Door de handen in één te slaan met partijen die dezelfde duurzame visie hebben. Onze ruime ervaring en expertise maakt het mogelijk om snel en efficiënt hoogwaardige projecten te ontwikkelen met circulariteit als belangrijk uitgangspunt.

Wij zoeken daarom de samenwerking tussen projectontwikkelaar, architect en bouwer. leder met een eigen expertise, waarbij wij één gezamenlijk doel nastreven: bouwen aan een betere, groene wereld. En daar ligt meteen het voordeel voor de particuliere en zakelijke klant. Duurzaam wonen en werken komt binnen handbereik voor een breed publiek!

Wilt u circulair bouwen en duurzaam investeren concreet maken? Neem contact met ons op voor meer informatie.


Terug naar het overzicht

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.