Persbericht: Vernieuwde merkpositionering en website voor S-Pod Benelux BV

Zoeterwoude, 27 mei 2024 – S-Pod Benelux BV kondigt met trots de lancering aan van haar vernieuwde merkpositionering en website.

S-Pod Benelux is in 2008 opgericht door Harrie van Leeuwen, een ondernemer pur sang, zag een kans in prefab bouwen en vond een niche in prefab badkamers en projectkeukens. In zijn zoektocht naar een stabiele partner die deze badkamers kon leveren kwam Harrie uit bij Altor Industrie. Met de exclusieve distributie voor Nederland en België op zak kon Harrie lichtgewicht polyester badkamer leveren voor sociale woningbouw, studentenhuisvesting en woningen voor statushouders.

Als reactie op de vraag naar volledig betegelde badkamers op beton- en staalconstructies vond S-Pod Benelux een partner in de Scandinavische fabrikant Greenbox. Daarnaast werd het assortiment uitgebreid met hoogwaardige Duitse projectkeukens, zodat S-Pod Benelux ook de natte hoek kan inrichten.

 

Harrie: “Onze missie is om dagelijks de beste prefab badkameroplossingen en projectkeukens te leveren voor elk type project. We streven ernaar onze klanten, aannemers, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars volledig te ontzorgen, van tekenwerk tot plaatsing. Met een breed scala aan opties in materiaal, kleur en opstelling gaan we verder dan standaard. Elke oplossing van S-Pod Benelux laat een unieke stempel achter op uw project”.

Met een uitgebreid assortiment voor diverse projecten en woningtypes levert S-Pod Benelux niet alleen badkamers, maar ook andere componenten. Daarom was het tijd voor een nieuwe merkpositionering en een verbeterde website die beter de huidige identiteit van de organisatie weerspiegelt. S-Pod Benelux streeft naar volledige ontzorging en denkt graag mee in de voorbereidingsfase om de best passende oplossing te vinden. Wij nemen alle zorgen uit handen en installeren met drie man meerdere units per dag. “Voor iedere vraag is er een passende oplossing,” aldus Harrie.

Harrie: “De jas paste niet langer; inmiddels heb ik een volledig team achter me staan. Ik ben heel trots op onze nieuwe website. Zoveel mooie projecten die precies de kracht van S-Pod Benelux laten zien. Wij geloven niet in standaardoplossingen, maar in maatwerk, en dat doen we samen.”

Bezoek ons op S-pod.nl of maak een afspraak in onze showroom, waar we u graag alle mogelijkheden laten zien.


Terug naar het overzicht

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.