Appartementen

Appartementen

Appartementencomplexen zijn bij uitstek geschikt voor het plaatsen van prefab badkamers. Vaak hebben hoogbouwprojecten een grote mate van repetitie, waardoor prefab badkamers naadloos kunnen worden geïntegreerd in vrijwel elke situatie. Onze badkamers zijn standaard uitgerust met alle basisfaciliteiten, maar bieden tevens talloze mogelijkheden voor maatwerk. Binnen ons modulaire concept geniet zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker van aanzienlijke keuzevrijheid.

Bekijk onze projecten

Voorbeelden van onze projecten waarin prefab badkamers worden toegepast, zijn onder meer sociale woningbouwprojecten, studentenhuisvesting, zorginstellingen en appartementencomplexen. In al onze projecten bieden prefab badkamers een snelle, effici├źnte en hoogwaardige oplossing voor het leveren van sanitaire voorzieningen, waardoor u kunt voldoen aan de toenemende vraag naar betaalbare en duurzame woningen.

Wilt u meer weten over onze prefab badkamers?

Benieuwd of een van onze prefab badkamers geschikt is voor jouw project? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!