Herbestemming

Herbestemming

Gebouwtransformatie, ook bekend als herbestemming, is het proces waarbij een leegstaand pand wordt gerevitaliseerd door het een nieuwe functie te geven. Voorbeelden hiervan zijn kantoorpanden of zorginstellingen die worden omgevormd tot particuliere woningen of studio’s. In Nederland wordt herbestemming veelvuldig toegepast om tegemoet te komen aan de vraag naar woningen. S-Pod Benelux heeft ruime ervaring met herbestemmingsprojecten en transformaties.

S-Pod Benelux biedt u een uitgebreid assortiment aan prefab badkameroplossingen, met diverse typen badkamers om uit te kiezen. Van volledig betegelde badkamers tot badkamers met polyester wandafwerking, waardoor onderhoudsvrij gebruik gegarandeerd is. Daarnaast bieden we een breed scala aan luxe projectkeukens. Gedurende het hele project heeft u één aanspreekpunt bij S-Pod Benelux. Wij verzorgen al het tekenwerk en de logistiek, zodat u zich kunt concentreren op het algehele bouwproces.

Bekijk onze projecten

Voorbeelden van onze projecten waarin prefab badkamers worden toegepast, zijn onder meer sociale woningbouwprojecten, studentenhuisvesting, zorginstellingen en appartementencomplexen. In al onze projecten bieden prefab badkamers een snelle, efficiënte en hoogwaardige oplossing voor het leveren van sanitaire voorzieningen, waardoor u kunt voldoen aan de toenemende vraag naar betaalbare en duurzame woningen.

Wilt u meer weten over onze prefab badkamers?

Benieuwd of een van onze prefab badkamers geschikt is voor jouw project? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!