Hospitality

Hospitality

In hotels zijn vaak veel badkamers te vinden die grotendeels hetzelfde zijn. Daarmee zijn hotels en appartementen bij uitstek geschikt om deze uit te rusten met een prefab badkamer. Door te prefabriceren wordt de bouwtijd op locatie aanzienlijk verkort, van een gemiddelde van twee weken tot slechts enkele uren. Dit zorgt voor een snelle en efficiƫnte installatie van de badkamers.

Het is belangrijk dat hotelgasten zich ‘thuis’ voelen in een hotelkamer. Onze badkamers dragen hieraan bij door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals echte tegels, waardoor een luxe uitstraling ontstaat. Onze badkamers zijn standaard uitgerust met alle basisfaciliteiten, maar bieden ook talloze mogelijkheden voor aanpassingen aan specifieke wensen. Binnen ons modulaire principe geniet de opdrachtgever en eindgebruiker van aanzienlijke keuzevrijheid.

Bekijk onze projecten

Voorbeelden van onze projecten waarin prefab badkamers worden toegepast, zijn onder meer sociale woningbouwprojecten, studentenhuisvesting, zorginstellingen en appartementencomplexen. In al onze projecten bieden prefab badkamers een snelle, efficiƫnte en hoogwaardige oplossing voor het leveren van sanitaire voorzieningen, waardoor u kunt voldoen aan de toenemende vraag naar betaalbare en duurzame woningen.

Wilt u meer weten over onze prefab badkamers?

Nieuwsgierig of een van onze prefab badkamers geschikt is voor jouw project? Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om je verder te helpen!