Nieuwbouw

Nieuwbouw

Prefab bouwen is tegenwoordig steeds meer de standaard in Nederland. Bij deze bouwmethode worden verschillende onderdelen van een woning vooraf in een fabriek of werkplaats geassembleerd. Dit proces vindt vaak plaats lang voordat de daadwerkelijke bouw van de woning begint. S-Pod Benelux is volledig gericht op deze trend en biedt diverse prefab badkameroplossingen voor verschillende woningtypes en toepassingen. Voor vrijwel elke woning is er een passende oplossing beschikbaar.

Bovendien is prefab bouwen duurzaam en voldoet het aan de eisen van het Bouwbesluit Nieuwbouw. Onze partners Greenbox en Altor Industrie worden door ons nauwlettend op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en innoveren voortdurend in hun badkamerontwerpen, zodat de prefab badkameroplossingen van S-Pod Benelux altijd voldoen aan de nieuwste wettelijke voorschriften. Op verzoek kunnen onze prefab badkamers worden uitgerust met een WTW (warmteterugwinning) douchesysteem.

Bekijk onze projecten

Voorbeelden van onze projecten waarin prefab badkamers worden toegepast, zijn onder meer sociale woningbouwprojecten, studentenhuisvesting, zorginstellingen en appartementencomplexen. In al onze projecten bieden prefab badkamers een snelle, efficiƫnte en hoogwaardige oplossing voor het leveren van sanitaire voorzieningen, waardoor u kunt voldoen aan de toenemende vraag naar betaalbare en duurzame woningen.

Wilt u meer weten over onze prefab badkamers?

Benieuwd of een van onze prefab badkamers geschikt is voor jouw project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij staan klaar om je verder te helpen!