Onze oplossingen voor de zorg

Onze oplossingen voor de zorg

Onze prefab badkamers voor de zorg zijn ontworpen met alle benodigdheden in gedachten. Bij het ontwerp, de materiaalkeuze en alle afwerkingen in de badkamer hebben we rekening gehouden met hygiëne, duurzaamheid en gebruiksgemak.

De badkamers zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van diverse hulpmiddelen, zoals stevige wandbeugels, om de veiligheid en zelfstandigheid van de gebruikers te waarborgen. Ook hebben we aandacht besteed aan het comfort van het verplegend personeel door voldoende bewegingsruimte te creëren, wat een prettige werkomgeving bevordert.

Bij het samenstellen van de badkamer houden we uiteraard rekening met de geldende wettelijke eisen (bijvoorbeeld de draaicirkel van 150cm) en voeren we regelmatig kwaliteitscontroles uit tijdens de productie.

Bekijk onze projecten

Voorbeelden van onze projecten waarin prefab badkamers worden toegepast, zijn onder meer sociale woningbouwprojecten, studentenhuisvesting, zorginstellingen en appartementencomplexen. In al onze projecten bieden prefab badkamers een snelle, efficiënte en hoogwaardige oplossing voor het leveren van sanitaire voorzieningen, waardoor u kunt voldoen aan de toenemende vraag naar betaalbare en duurzame woningen.

Wilt u meer weten over onze prefab badkamers?

Nieuwsgierig of een van onze prefab badkamers geschikt is voor jouw project? Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om je verder te helpen!