Over

Over S-Pod Benelux

S-pod® levert en installeert hoogwaardige gebruiksklare luxe badkamers voor renovatie, herbestemming én nieuwbouw. Onze modellen zijn ontworpen voor projecten zoals sociale woningbouw, studentenhuisvesting, (luxe) hotels, zorginstellingen, leegstandsbeheer en migrantenhuisvesting.

Doordat we in Nederland reeds vele duizenden badkamers geleverd, geplaatst èn aangesloten hebben kennen we als geen ander de (on)mogelijkheden van de verschillende bouwsystemen van geprefabriceerde badkamers. Daarom bieden we alleen de meest betrouwbare opbouwmogelijkheden aan waardoor we niet alleen in staat zijn een duurzaam advies te geven, maar ook welke techniek en welk model in úw situatie op korte èn lange termijn de meeste voordelen biedt en daardoor het best inpasbaar is.

Maak een afspraak met S-Pod

Volledig gebruiksklaar

Het bouwen van een gemiddelde traditioneel opgebouwde badkamer wordt door wel zes verschillende disciplines uitgevoerd. Eerst worden de wanden geplaatst, dan wordt het leidingwerk en het elektra voorbereidt. Vervolgens komt de tegelzetter en daarna kan er worden gevoegd. Dan komt de loodgieter weer voor het afmonteren en diverse kitwerkzaamheden en ook de timmerman komt langs voor de deur, het deurkozijn en hang- en sluitwerk. Tot slot wordt ook alle elektra afgemonteerd. Al met al een zeer intensief proces.

Een S-pod® daarentegen is een volledig afgewerkte, gebruiksklare luxe badkamer die compleet wordt geleverd, geplaatst en aangesloten. Indien de opening van de gevel niet toereikend is, nemen we de badkamer uit
elkaar en transporteren deze in delen naar binnen.

Met West-Europese kwaliteitsgarantie en een productielocatie die ISO 9001 gecertificeerd is, is een S-pod badkamer een duurzame keuze! Daarnaast zijn wij als bedrijf ook VCA en Safety Culture Ladder gecertificeerd.

Maak een afspraak met S-Pod

Kies voor S-Pod badkamers

Sluiten perfect aan bij prefab bouwconcepten
✓ Zeer snel te realiseren, 1 aanspreekpunt
✓ Tijdbesparing op schoonmaak & onderhoud
✓ Luxe uitstraling en afwerkniveau
✓ Duurzaam want herbruikbaar/ circulair
✓ Geen faalkosten

Op ons kantoor in Zoeterwoude nemen we graag uw wensen door en bespreken
we alle mogelijkheden die onze concepten te bieden hebben.

Onze missie is u elke dag opnieuw de beste oplossing te bieden in productie, design en installatie van gebruiksklare badkamers. Alle modellen zijn beschikbaar in een basisuitvoering en kunnen worden voorzien van diverse afwerkingen en luxe accessoires voor een moderne uitstraling van de badkamer. Denk aan een toilet zonder spoelrand (voor eenvoudige reiniging), een wastafel meubel met waskom en/of met stalen frame en een spiegel met verlichting. Graag presenteren we onze meest gangbare badkamerconcepten uit ons aanbod.

Maak een afspraak met S-Pod

Meet The Team

Get to know the people behind Intact. Our creative and technical team.

Raymond Turner
Senior Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Bruce Sutton
Web Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Jena Lambert
Marketing Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.