Project Veldhoven Ambachtslaan/Klokkenmaker: Duurzame appartementen met betegelde prefab badkamers

Project Veldhoven Ambachtslaan/Klokkenmaker: Duurzame appartementen met betegelde prefab badkamers

Project realisatie: 2024

In opdracht van woningcorporatie ‘thuis  ontwikkelt en realiseert BAM Wonen een opmerkelijk project op de hoek van de Ambachtslaan/Klokkenmaker in Veldhoven. Dit project omvat de bouw van 56 nieuwe, duurzame appartementen met een houten draagconstructie, die een aanzienlijke bijdrage leveren aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Het voormalige gebouw, dat 28 appartementen huisvestte, werd circulair gesloopt door A. van Liempd, een expert op het gebied van duurzame sloopmethoden. Door circulair te slopen, worden vrijgekomen materialen hoogwaardig hergebruikt in andere projecten, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd. Het gebruik van hout als draagconstructie is een bewuste keuze, omdat dit materiaal aanzienlijke milieuvoordelen met zich meebrengt. Het ontwerp van dit duurzame project is afkomstig van NBArchitecten in Best.

S-Pod Benelux draagt bij aan dit project door 56 volledig betegelde geprefabriceerde Greenbox badkamers te leveren en te installeren. Met deze innovatieve badkamers wordt niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid en efficiëntie gegarandeerd voor de toekomstige bewoners van dit bijzondere complex in Veldhoven.

Houtbouw - BAM WonenMijn thuis

Terug naar het overzicht

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.