Project Waalwijk Valkenvoortseweg: Arbeidsmigranten Campus

Project Waalwijk Valkenvoortseweg: Arbeidsmigranten Campus

Project realisatie: 2024

Langs de Valkenvoortseweg in Waalwijk wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van een moderne campus voor arbeidsmigranten. Gevestigd op het terrein van een voormalig café in het landelijke gebied, zal deze campus vanaf de zomer van 2024 onderdak bieden aan maar liefst 270 arbeidsmigranten. Het opvallende kenmerk van dit project is de volledige uitvoering in houtbouw, met gebruikmaking van CLT (Cross Laminated Timber). Deze innovatieve constructiemethode resulteert in een gebouw dat niet alleen licht van gewicht is, maar ook buitengewoon duurzaam en stevig.

S-Pod Benelux draagt bij aan dit project door 112 prefab badkamers en 56 keukens te leveren van het type EVO met deur op kopse kant. Daarnaast voorzien ze de campus van wasmachines en drogers, waardoor de bewoners van alle gemakken worden voorzien. Met deze hoogwaardige voorzieningen wordt een comfortabele en moderne leefomgeving gecreëerd voor de arbeidsmigranten in Waalwijk.

Campus Valkenvoortweg, Waalwijk – 123flexwonen.nlCampus Waalwijk van startEen houten campus in WaalwijkCampus Valkenvoortweg WaalwijkVimeo videoAannemingsbedrijf De Wit Drunen (Linkedin)

Terug naar het overzicht

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.